Haberler

Bir Maçtan Daha Fazlası

17.12.2019 - 22:31

Kırmızı kart, kaçan goller, son dakika golleri ve kazanan Brandcom

Bir Maçtan Daha Fazlası fotoğrafları için tıklayın...

{evsahibi}

Yarı finale çıkan 4 takım arasında çeyrek finali en kolay geçen takım kim oldu diye sorsak herhalde cevap Kala Film olurdu.

Müthiş oynadığı maçta Carat takımını saf dışı bırakarak yarı finale gelen Kala Film bu turda Brandcom ile eşleşti.

Geçen haftaki futbolun belki yarısını bile sahaya koyamadıkları bir ilk yarı oynadı Kala Film. Geriye düşmeleine ragmen ne organize bir atak ne de sahip olabiliyorlardı üstelik bir de rakip kalecisi kırmızı kart nedeniyle 1 kişi eksik mücadele ederken..

İkinci yarıya Olgu değişikliği ile başlayıp golü de bulan Kala Film üst üste gelen 2 gole engel olamayınca adeta şoka uğradı. Ancak tecrübelerini konuşturup en azından bu maçı penaltılara taşımalıyız dedikleri anlarda skoru 4-4’e getirmeyi başardılar.

Tam maç bu skorla bitiyor darken korner atışından yedikleri talihsiz bir gol turnuvadan elenmelerine neden oldu.

{deplasman}

Güzel Sanatlar karşısından son dakikalarda gelen golle kazanmayı başaran Brandcom takımı yarı final maçında Kala Film ile karşı karşıya geldi.

Maça çok iyi başlayan ve golleri de bulmayı başaran Barandcom takımı kaleci Batuhan’ın kırmızı kart görmesiyle mücadeleye 1 kişi eksik devam etmek zorunda kaldı.

İkinci yarıda kimsenin anlamadığı bir şekilde eksik takımla 2 gol bulup skoru 4-2 yapan Brandcom savunma hattında açıklar verince rakip cezayı kesti ve maça tekrar denge geldi. 4-4

Artık hakemin saatine baktığı anlarda kornerden adeta bir şans golü bulan Brandcom takımı adını finale yazdırarak Mindshare ekibinin rakibi oldu.