Haberler

Seri Devam Ediyor

17.12.2019 - 23:01

Titrifikir karşısında 2-0 geri düşmelerine rağmen maçı penaltılara taşıdı ve finale adını yazdıran taraf oldu

Seri Devam Ediyor fotoğrafları için tıklayın...

{evsahibi}

Çeyrek finalde rakibine göre üstün oyun ile kazanan ve yarı finale gelen Mindshare ekibi bu turda Titrifikir ile karşı karşıya geldi.

Geçen hafatya göre istediği oyunu oynamakta hatta kaleye bile gitmekte oldukça zorlandılar. Hal böyle olunca da devre arasına son dakikada buldukları golle 2-1 geride girdiler.

İkinci yarıya Hakan’I oyuna alarak başlayan Mindshare takımı Hakan’ın müthiş performansı ve üst üste golleriyle mücadelede ilk kez öne geçmeyi başardı. Maçın normal süresi 3-3 sona erince müthiş maç penaltılara gitti.

Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Mindshare takımı adını finale yazdırdı ve Brandcom’un rakibi oldu.

{deplasman}

Çeyrek final haftasında müthiş bir geri dönüş ile maçı penaltılara taşıyan ve yarı finale gelen Titrifikir takımı yarı finalde Mindshare ekibi ile karşı karşıya geldi.

Maça çok iyi başlayıp 2-0 ‘da öne geçen Titrifikir takımı her ne olduysa ikinci yarıda oyun ve paslaşma anlamında adeta yokları oynadı. Hal böyle olunca da rakip cezayı kesti ve buldukları golle maç berabere sona erdi. Penaltı atışlarında Emre’nin 2 kez penaltı kaçırması ise büyük talihsizlik oldu ve Titfikir takımı turnuvaya bu turda veda etmiş oldu.